Undervisningsressourcer

Ordbogen.com

Alle elever og lærere på Middelfart Gymnasium har adgang til ordbogen.com. Du får adgang via dit Uni-login.

Infomedia

Infomedia er et dansk medieovervågningsselskab, der indsamler og overvåger indhold fra samtlige landsdækkende og mange regionale dagblade samt lokale ugeaviser, tidsskrifter, fagblade og nyhedsbureauer.

seismo.dk

Seismo.dk er et nyhedsmedie til unge, som formidler dagsaktuelle nyheder.

Faktalink

Faktalink er en samling artikler om samfundsrelevante og historiske emner som har bred interesse. Her finder man artikler om alt fra sport, kultur, historie, politik, IT, trends og medier og meget mere. Samlingen omfatter november 2018 ca. 750 artikler, som løbende opdateres og øges, samt flere tusinde links og henvisninger. Brug Uni-login til at få adgang til alle artikler.

Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. I november 2018 indeholder Forfatterweb 1127 portrætter. Heraf en del børne- og ungdomsforfattere samt illustratorer (som er markeret med et lille penselikon ud for navnet på den alfabetiske forfatteroversigt). Udvalget er bredt, og der medtages såvel klassiske forfatterskaber som debuterende forfattere inden for alle genrer. Enkelte forfatterskaber portrætteres både som børne- og voksenforfatter. F.eks. Bjarne Reuter og Christina Hesselholdt.

Middelfart Bibliotek

Bibliotek.dk

STX – En bred uddannelse

Bliv klogere på STX og studieretningerne

Læs mere om STX

HF – Den korte vej videre

Lær mere om den 2-årige gymnasiale uddannelse

Læs mere om HF

Helt ærligt –
noget særligt.

Her starter de bedste år af dit liv.
Og det er uanset, om du vælger en
HF eller en studentereksamen.

Læs mere om MG