Linksamling

Alle elever og lærere på skolen har adgang til ordbogen.com. Du får adgang via dit Uni-Login

Infomedia er et dansk medieovervågningsselskab, der indsamler og overvåger indhold fra samtlige landsdækkende og mange regionale dagblade og lokale ugeaviser, tidsskrifter, fagblade og nyhedsbureauer. Alle elever og lærere har adgang via Uni-login.

seismologer.dk er et nyhedsmedie til unge, som formidler dagsaktuelle nyheder

Faktalink er en samling artikler om samfundsrelevante og historiske emner som har bred interesse. Her findes artikler om alt fra sport, kultur, historie, politik, IT til trends og meget mere. Alle elever og lærere har adgang via Uni-login.

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. Udvalget er bredt og der er således både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer repræsenteret i samlingen. 

Adgang til vores lokale biblioteks hjemmeside. Hvis du er oprettet som låner på biblioteket kan du reservere og forny materialer online. Du kan godt bruge bibliotekets søgemaskine uden at være låner.

På bibliotek.dk kan du søge i alle bibliotekers materialer og bestille bøger, tidsskriftartikler mm. hjem til dit eget bibliotek eller dit e-bibliotek.