Capture-One-Session18180

Optagelse

Reglerne for, hvordan man søger ind på gymnasiet er de samme i hele landet. Klik på knappen og læs mere om processen med at søge ind på et gymnasium, på hjemmesiden for de fynske gymnasier.

Optagelseskravene er også de samme på alle landets gymnasier og hf-kurser. Klik på knapperne og læse mere om optagelseskravene på vores to uddannelser: STX og HF 

Ansøgning

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, foregår ansøgningen gennem din skole, der også foretager en uddannelsesparathedsvurdering. 

Ansøgningsfristen er d. 13. marts. 

Nogle ansøgere skal til en obligatorisk optagelsesprøve. Du skal til optagelsesprøve, hvis du ikke opfylder alle optagelseskravene.

Optagelsesprøver 2023 kl. 10.00-14.00:

26. April

9. Juni

26. Juni

3. August

24. August

Ansøgere til HF, som ikke søger direkte fra 9. eller 10. klasse, skal ikke til optagelsesprøve. Her er det skolen, der vurderer, om ansøgeren kan optages.

Ring til skolen på 6441 2272, hvis du gerne vil have en plads til august.

Lovgivning

Team Danmark

Hvis du har en sportslig godkendelse fra Team Danmark og vil høre mere om ordningen på MG, er du velkommen til at kontakte skolens kontor (tlf. 6441 2272) og få en aftale med en studievejleder.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har andre spørgsmål om din skolestart, kan du sende en mail til mail@middelfart-gym.dk eller ringe til skolens kontor.