Vejledning

Teamlærer

Din klasse har 1-2 teamlærere. De fungerer ikke helt som folkeskolens klasselærere, men de vil gerne hjælpe, hvis der fx er problemer i klassen, eller hvis I gerne vil have lærerne til at koordinere de skriftlige opgaver.

Skolens ledelse

Du er velkommen til at kontakte skolens ledelse, hvis du gerne vil drøfte særlige forhold vedrørende din uddannelse.

Læsevejleder

Din klasse har tilknyttet en læsevejleder. Hvis du oplever vanskeligheder med at læse lektier og skrive opgaver, kan du få hjælp hos læsevejlederen. Er du ordblind, kan læsevejlederen hjælpe dig med at få den hjælp, du har behov for, fx programmer til din computer.

Studievejledning HF

Du har som elev på hf tilknyttet en studievejleder. Du kan kontakte din studievejleder for gode råd og vejledning. Det kan være om din uddannelse, valgfag og eksamen, personlige udfordringer eller hjælp til planlægning og struktur. Studievejlederen har tavshedspligt.

Matematikvejleder

Hvis du fornemmer, at du har meget sværere ved matematik end dine klassekammerater, eller hvis du har papirer fra folkeskolen, der dokumenterer specifikke vanskeligheder med matematik, så kan du kontakte din matematiklærer, som vil sende dig videre til matematikvejlederen.

Studievejledning STX

Din klasse har en studievejleder tilknyttet, som du kan henvende dig til, hvis du har brug for en uformel snak, et godt råd eller vejledning. Det kan dreje sig om personlige, sociale eller faglige udfordringer i løbet af din stx-tid. Studievejlederen har tavshedspligt.

Studievalg Fyn

Studievalg Fyn vejleder om videregående uddannelser. Der er både undervisningstimer med Studievalg Fyn og du kan få individuel samtale. Du kan også henvende dig på www.ug.dk/studievalg/studievalgfyn-forside. Her kan du blandt andet finde en chat-funktion.

Studievejledere

Lone Holmsberg
Studievejleder
Lise Andersen
Studievejleder HF
Mette Mark
Studievejleder

Læsevejledere

Jesper Løvetofte
Læsevejleder
Malene Ullum Birkholm
Læsevejleder

Matematikvejledere

Jacob Allerelli
Matematikvejleder

STX – En bred uddannelse

Bliv klogere på STX og studieretningerne

Læs mere om STX

HF – Den korte vej videre

Lær mere om den 2-årige gymnasiale uddannelse

Læs mere om HF

Helt ærligt –
noget særligt.

Her starter de bedste år af dit liv.
Og det er uanset, om du vælger en
HF eller en studentereksamen.

Læs mere om MG