(+45) 64 41 22 72 mail@middelfart-gym.dk

Lovpligtig information

Elevtrivsel

(vælg “Middelfart Gymnasium & HF” på listen over gymnasier)

Studieplaner og undervisningsbeskrivelser

Studieplanen er en oversigt over, hvordan undervisningen løbende planlægges, gennemføres og evalueres. Studieplanen omfatter alle klassens fag og deres samspil for bl.a. at sikre progression og variation i arbejdsformer. Du kan finde Studieplanen i Lectio.

Hvis du er elev og har et personligt login til Lectio, kan du få adgang til studieplaner og undervisningsbeskrivelser samt filer og dokumenter fra forløbene således:

  • Klik på ‘Klasse’
  • Vælg stamklasse
  • Klik på ’Studieplan’ i øverste række
  • Klik på ’Undervisningsbeskrivelse’ i øverste række
  • Anvend drop-down menuen til at vælge undervisningsbeskrivelse

Hvis du ikke har login til Lectio (fx som forældre), kan du få adgang til studieplaner og undervisningsbeskrivelser ved at klikke på ’Undervisningsbeskrivelser’ nederst på hovedmenuen. Dog kan man ikke tilgå de filer og dokumenter, som er tilknyttet forløbet, uden login.

Uddannelsesmål for de udbudte fag

På Middelfart Gymnasium & HF udbyder vi en lang række forskellige fag. Nogle fag er obligatoriske, uanset hvilken studieretning eller fagpakke man vælger, mens andre fag afhænger af de valg, eleven foretager undervejs i uddannelsen.

Det er Undervisningsministeriet, som laver de såkaldte “læreplaner” for de enkelte fag, hvor der er detaljerede beskrivelser af de enkelte fags indhold og læringsmål.