Optagelse

Optagelsen til STX og HF koordineres af Fordelingsudvalget for de fynske gymnasier. Proceduren og tidsplanen fremgår af Gymfyns hjemmeside:

STX

HF

Optagelseskravene er de samme på alle landets gymnasier og hf-kurser. Du kan finde flere informationer om optagelseskrav på uddannelsesguiden

At ansøge

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, foregår ansøgningen gennem din skole, der også foretager en uddannelsesparathedsvurdering. Ansøgningsfristen er d. 1. marts. Her finder du ansøgningsskemaet.

Nogle ansøgere skal til en obligatorisk optagelsesprøve. Du skal til optagelsesprøve, hvis du ikke opfylder alle optagelseskravene.

Ansøgere til HF, som ikke søger direkte fra 9. eller 10. klasse, skal ikke til optagelsesprøve. Her er det skolen, der vurderer, om ansøgeren kan optages. Ring til skolen på 6441 2272, hvis du gerne vil have en plads til august.

Lovgivning
Team Danmark

Hvis du har en sportslig godkendelse fra Team Danmark og vil høre mere om ordningen på MG,  er du velkommen til at kontakte skolens kontor (tlf. 6441 2272) og få en aftale med en studievejleder.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har andre spørgsmål om din skolestart, kan du sende en mail til mail@middelfart-gym.dk eller ringe til skolens kontor.

STX – En bred uddannelse

Bliv klogere på STX og studieretningerne

Læs mere om STX

HF – Den korte vej videre

Lær mere om den 2-årige gymnasiale uddannelse

Læs mere om HF

Helt ærligt –
noget særligt.

Her starter de bedste år af dit liv.
Og det er uanset, om du vælger en
HF eller en studentereksamen.

Læs mere om MG