(+45) 64 41 22 72 mail@middelfart-gym.dk

Studieretninger

Studieretninger på MG

På MG udbyder vi studieretninger inden for fire hovedområder: Sprog, naturvidenskab, musik og samfundsvidenskab. 

Hver studieretning består af to-tre studieretningsfag. Efter grundforløbet kommer du i en ny klasse sammen med kammerater med samme studieretning.

Her kan du se et overblik over de fire hovedområder, og du kan læse en detaljeret beskrivelse af hver enkelt studieretning ved at klikke på de røde kasser.

Sprog

På denne studieretning har du Engelsk A, fransk A eller tysk A og samfundsfag B som studieretningsfag, og du ved, at gode sprogkundskaber og viden om andre landes kultur og samfundsforhold er vigtige kompetencer for at kunne begå sig i en globaliseret verden.

Naturvidenskab

Med begge naturvidenskabelige studieretninger bliver du klædt godt på til de naturvidenskabelige, sundhedsfaglige og teknologiske uddannelser.

Musik

Musikfaget rummer overordnet set to dele – en praktisk og en teoretisk del. Det er særligt det praktiske element, der adskiller faget fra de fleste andre fag.

Samfundsvidenskab

På de samfundsvidenskabelige studieretninger vil en del af undervisningen handle om politiske, kulturelle, sociologiske og miljømæssige forhold i den moderne globaliserede verden.